Sarah 

Toen ik op een avond voor de eerste keer vol angst -verhuld in scepsis- kennis maakte met systemisch werk gaf ik het weinig kans (ik was ongeveer 18 jaar, en vond het leven erg ingewikkeld). Ik wilde het allemaal best geloven maar ik dacht ook, als die mensen allemaal iets minder overdreven doen, geloof ik het ook wel.
Tot het moment dat ik die avond zelf werd gevraagd als representant, toen veranderde mijn sceptische houding direct. Mijn hoofd zei nee, maar mijn lijf zei ja, m’n voeten bewogen al voor dat mijn hoofd ertussen kon komen. Na die ervaring kon ik niet anders dan toegeven dat dit niet ‘stom’ kon zijn. En op de een of andere manier wist ik, dit wil ik doen.

Opleidingen en werkervaring

Ik ben iedere keer opnieuw onder de indruk van hoe treffend familieopstellingen kunnen werken. Hoe het precies op het juiste moment, het juiste zichtbaar maakt en/of in beweging zet en het altijd de essentie weet te raken.
Al vrij snel na mijn eerste kennismaking met systemisch werk ben ik de opleiding familieopstellingen gaan volgen bij het IVSW. 
Daarnaast heb ik een aantal jaren met veel plezier op een jeugdzorgboerderij gewerkt. Ook daar ben ik het systemisch werk gaan inzetten.
 

Ik werk graag met paarden en de bijzondere gaven die paarden hebben zet ik graag in tijdens mijn workshops of tijdens individuele sessies. Omdat paarden zo diep verbonden zijn met de natuur, kunnen ze mensen op een diepere laag raken en hen bewust maken van onbewuste patronen.

Het systemisch werk heeft mij persoonlijk heel veel gebracht en mijn leven op alle fronten enorm verrijkt.