Sarah Teunissen

Toen ik op een avond voor de eerste keer vol angst -verhuld in scepsis- kennis maakte met systemisch werk gaf ik het weinig kans (ik was ongeveer 18 jaar, en vond het leven erg ingewikkeld). Ik wilde het allemaal best geloven maar ik dacht ook, als die mensen allemaal iets minder overdreven doen, geloof ik het ook wel.
Tot het moment dat ik die avond zelf werd gevraagd als representant, toen veranderde mijn sceptische houding direct. Mijn hoofd zei nee, maar mijn lijf zei ja, m’n voeten bewogen al voor dat mijn hoofd ertussen kon komen. Na die ervaring kon ik niet anders dan toegeven dat dit niet ‘stom’ kon zijn. En op de een of andere manier wist ik, dit wil ik doen.

Opleidingen en werkervaring

Ik ben iedere keer opnieuw onder de indruk van hoe treffend familieopstellingen kunnen werken. Hoe het precies op het juiste moment, het juiste zichtbaar maakt en/of in beweging zet en het altijd de essentie weet te raken.
Al vrij snel na mijn eerste kennismaking met systemisch werk ben ik de opleiding familieopstellingen gaan volgen bij het IVSW. Inmiddels ben ik daar naast mijn eigen praktijk met veel plezier werkzaam als (co)-trainer. 
 

Het systemisch werk heeft mij persoonlijk heel veel gebracht en mijn leven op alle fronten enorm verrijkt. Ik ben dan ook alleen maar dankbaar dat ik datgene wat ik het liefste doe ook mijn 'werk' kan en mag noemen.