Training Systemisch kijken (naar kinderen)

 

Naast systemische coaching en workshops familie opstellingen, bied ik ook trainingen aan, waarin je vanuit systemisch oogpunt leert kijken. Mijn expertise ligt bij alle facetten binnen het sociale domein en  het onderwijs.

 Aan deze theoretische 2 daagse, is ook een workshop dag familie opstellingen, 'de zorgen om je kinderen' verbonden. Deze is niet verplicht om aan deel te nemen maar je bent uiteraard van harte welkom (mits er plek is).

Voor wie?
Deze training is voor ouders met zorgen om hun kinderen, voor ouders/professionals die geïnteresseerd zijn in wat er mogelijk bij kinderen speelt. Ook mensen zonder kinderen en zonder beroep met kinderen maar wel met belangstelling zijn uiteraard van harte welkom.

In deze training vergaar je:
 

  • Een andere (systemische) blik op kinderen.
  • Systemische kennis.
  • Praktische tools die je in kan zetten, welke vaak direct en verbazingwekkend goed werken binnen de context van je gezin of werk. 
  • Inzicht in eigen handelen op een diepere laag.
  • Inzicht in eigen patronen op een diepere laag.
  • Inzicht in je eigen familie systeem
  • Bewustwording en persoonlijke groei. 
  • Je leert zien waarom een kind/jongeren/een cli├źnt bepaald gedrag vertoont, waardoor je er anders naar gaat kijken en met veel minder inspanning (wei wu wei) kunt handelen. 


 

Ouders
Ouders kunnen door middel van deze training veel inzicht vergaren over patronen binnen hun eigen familie systeem welke mogelijk van invloed zijn op het huidige gezin. Daarnaast kunnen ook praktische tools en inzicht helpend zijn om het reilen en zeilen binnen de gezinssituatie gemakkelijker te maken. 

 

Tijdsduur
De training bestaat uit 2 dagen.
 
Houd rekening met een lesdag van half 10 tot uiterlijk 5 uur. Ook dit kan in overleg anders ingevuld worden indien wenselijk.

Data
Nog onbekend. 

Kosten

nog onbekend.

Locatie:
nog onbekend.

Meer informatie? Neem contact met mij op via onderstaand contact formulier.