Individuele systemische coaching

Een familie opstelling is een manier om te kijken naar kwesties die zich onder de oppervlakte afspelen.  Soms wordt er tijdens het bijwonen van een opstelling alleen een zaadje geplant, wat zich jaren later pas gaat ontkiemen en soms voel en merk je direct een verandering. 

Tijdens een 1 op 1 sessie zijn er verschillende werkvormen. We kunnen werken met een opstelling 'in the mind' of we kunnen werken met poppetjes. Wil je hier meer informatie over? Neem dat even contact met mij op via het contact formulier. 

Ervaar je bepaalde problemen of belemmeringen en wil je hier wel graag mee aan de slag maar niet direct door middel van een opstelling ? Dan bestaat ook de mogelijkheid voor een afspraak waar jij verteld waar je tegen aanloopt en dat we het daar samen over hebben, dit kan plaats vinden op mijn locatie maar ook op een locatie waar jij je comfortabel en prettig voelt. Vindt je het prettig om te vertellen terwijl we bijvoorbeeld wandelen dan kan dat ook. 

Ook bestaat er de mogelijkheid om tijdens individuele sessies naar de zorgen om je kind(eren) en/of jullie gezin te kijken door middel van een familie opstelling. Je kunt dan alleen komen, samen met je partner maar ook met het hele gezin.  

Een afspraak is niet tijdsgebonden en hangt af van de duur van de opstelling. Ik werk niet met trajecten. Je bent uiteraard vrij om er zelf voor te kiezen vaker een afspraak te maken. 
Kosten worden niet standaard vergoed door de verzekering. 


kosten
Een 1 op 1 sessie bedraagt €75,- 

Excl. BTW.