Hoe 'werken' familie opstellingen in combinatie met paarden?

Paarden leven in een kudde en zijn vluchtdieren. Ze nemen energie uit hun omgeving waar om te weten of ze veilig zijn. Breng je een persoon in contact met een paard, dan zal het paard, net als in de kudde, reageren op de vaak onbewuste gedachten, gevoelens en emoties van die persoon. Gedachten en emoties kunnen beïnvloed zijn door het (familie)- systeem. Het paard geeft met zijn lichaamshouding weer wat er kan spelen. Als coach benoem je dit en kun je kijken of interventies mogelijk zijn. Deelnemers ervaren systemische paardencoaching als diepgaand, zuiver en zonder oordeel. 

Paarden coaching is zo goed met familie opstellingen te combineren omdat de paarden eigenlijk altijd representant zijn voor iets of iemand binnen een familie systeem. De pure kracht en zuivere energie van paarden creëren vaak een bijna magisch veld waarin de essentie direct en zonder dat daar bijvoorbeeld gedachtes tussen zitten zichtbaar wordt. 

Contact

Sarah Teunissen
Via het contactformulier kan je contact opnemen met Wu Wei coaching, je hebt dan contact met Sarah. 

Locaties

Wu Wei coaching verzorgt op verschillende locaties activiteiten. De betreffende locatie staat vermeld bij de betreffende activiteit. 

Algemene voorwaarden

Hier vindt je de algemene voorwaarden.